• víťazi I.Slovenskej ligy boxu 2017
  • Matúš Strnisko (vpravo)bronz M-EÚ, 5.miesto ME, Majster SR
  • tréneri s Michalom Takácsom5.miesto OH,MS,ME mládeže, Majster SR
  • úspešný tím žiakov na turnaji v Poľsku
  • Naši majstri SR mužov pre rok 2017M.Ballai, T.Zold, P.Kontár, M.Strnisko, M.Takács
  • majstrovský tím na MSR SD a seniorov
  • Michael BallaiMajster SR 2017
  • Mário MackaničMajster SR 2016
Predstavitelia Klubu
Prezident klubu:
Dušan Vaňo
Hlavný tréner BCS:
Ing. Tibor Hlavačka
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.
Tréner mládeže ŠG a reprezentácie SR:
Mgr. Pavol Hlavačka, PhD.
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.
Ďakujeme za podporu

MESTO NITRA

nitra orez

NITRIANSKY

SAMOSPRÁVNY KRAJ

43091

pondelok, 06. október 2014, 14:33 Napísal: Admin Prečítané: 4343x
  • Vytlačiť
  • Odoslať e-mailom

BC GORNY SLANSK 6:10 BC STAVBÁR NITRA

 

Tento víkend 4.-5.10. 2014 odštartovala medzinárodná INTERLIGA zložená z klubov SR, ČR a Poľska. Naši boxeri si premiéru odkrútili v poľských Gliwiciach, kde nastúpili proti domácemu výberu kraja GORNY SLANSK.

Zápas naši boxeri zvládli na výbornú, keď zvíťazili v pomere 10:6. Víťazstvá v súperových ringoch sa rodia ťažko a preto je náš klub so ziskom bodov maximálne spokojný, hoci výsledok mohol byť aj vyšší - " Tri zápasy, ktoré sme prehrali, skončili tesne 2:1 v prospech poľských boxerov. Nemyslím si, že by boli lepší, ale skôr odmenení za veľkú bojovnosť pred domácim publikom. Ostatné víťazstvá našich chalanov boli jednoznačné 3:0" priblížil výsledok tréner Tibor Hlavačka.

 

plag

Vo váhe do 56kg v našom drese nastúpil Viliam Tanko, ktorý v našom tíme pre interligovú súťaž hosťuje z KO BC Galanta. Vili si poradil s Mariuszom Burzinskim a dostal náš tím do vedenia. Vo váhe do 60kg dominoval Michal Zátorský, ktorý si robil s domácim Dawidom Posilekom čo chce. Na 6:0 pre Nitru zvýšil vďaka výbornému poslednému kolu bojovník Zsolt Osaďan, ktorý vybodoval odolného Karola Kostku. Vo váhach 69kg a 75kg domáci Poliaci znižili na 2:6, resp. 4:6, keď Aleksander Smolka zvíťazil nad Tomášom Zoldom a Stanislaw Gibaldo nad Henrichom Baginom. Vo váhe do 81kg opäť bodoval náš tím, keď Matúš Strnisko nedal šancu Blazejovi Lutkovi. Vo váhe do 91kg rozhodcovia prisúdili víťazstvo Krysztofovi Kowalskému nad Sandrom Dirnfeldom. Superťažký Štefan Slíž nemal súpera a tak jeho víťazstvo bez boja uzavrelo zápas na 10:6 pre nitriansky Stavbár!

V ďalšom zápase zvíťazila Praha v českom derby nad Prostějovom 12:4 a BC Dubnica n/V mala voľno. Naši boxeri sa už o týždeň 12.10. predstavia v ďaľšom kole Slovenskej extralige v ringu KO BC Galanta a potom 26.10. si doma zmerajú sily v Interlige proti BC Dubnica n/V.

Prihlásenie
Partneri

 

 skalka

ARMY SHOP

 elefant

 

pizzalekarenstvorec logo nitradencetv logo

my