• víťazi I.Slovenskej ligy boxu 2017
  • Matúš Strnisko (vpravo)bronz M-EÚ, 5.miesto ME, Majster SR
  • tréneri s Michalom Takácsom5.miesto OH,MS,ME mládeže, Majster SR
  • úspešný tím žiakov na turnaji v Poľsku
  • Naši majstri SR mužov pre rok 2017M.Ballai, T.Zold, P.Kontár, M.Strnisko, M.Takács
  • majstrovský tím na MSR SD a seniorov
  • Michael BallaiMajster SR 2017
  • Mário MackaničMajster SR 2016
Predstavitelia Klubu
Prezident klubu:
Dušan Vaňo
Hlavný tréner BCS:
Ing. Tibor Hlavačka
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.
Tréner mládeže ŠG a reprezentácie SR:
Mgr. Pavol Hlavačka, PhD.
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.
Ďakujeme za podporu

MESTO NITRA

nitra orez

NITRIANSKY

SAMOSPRÁVNY KRAJ

43091

utorok, 24. jún 2014, 22:30 Napísal: Admin Prečítané: 5127x
  • Vytlačiť
  • Odoslať e-mailom

MAJSTROVSTVÁ SR ŽIAKOV a ML.DORASTU CHLAPCOV A DIEVČAT

Náš 10-členný tím vybojoval 7 zlatých, 2 strieborné a 1 bronzovú medailu!

Na Majstrovstvách SR žiakov a ml.dorastu chlapcov a dievčat v Giraltovciach (21.-22.6.) sa nášmu 10-člennému tímu mimoriadne darilo. Záverečnú prípravu v Nitre absolvovala celá naša výprava v rátane mladého boxera BC Lučenec Christophera Bartoňa, ako aj ďalšieho lučeneckého odchovanca Rudolfa Palenčára a košického Tomáša Hríbika, no poslední dvaja menovaní sú členovia nášho strediska už dlhšiu dobu. Túto trojicu dopĺňali tri nitrianske dievčatá Viktória Regecová, Renáta Vajdová, Kristína Hrušovská a kvarteto nitrianskych chlapcov Szilárd Zsarnai, Tomáš Vago, Daniel Varga a Tibor Pecek. Skvele naladení tím vycestoval na východ republiky pod vedením trénerov Hlavačkovcov, vo výprave bol aj doktor Pavol Varga.

viki3

Medzi žiakmi sa dvoma výbornými výkonmi prezentoval Christopher Bartoň, ktorý získal svoj prvý titul majstra SR a ukázal, že v Lučenci rastie ďalší talentovaný boxer. Pre jeho kolegu z Lučenca Rudolfa Palenčára boli M-SR poslednou previerkou pred blížiacimi sa ME žiakov v Maďarsku. Rudy nenechal nič na náhode a presvedčivo obhájil titul z minulého roka. Smolu mal Szilárd Zsarnai, ktorý vo svojej váhovej kategórii nemal súpera a tak musel štartovať o dve váhy vyššie. Tento hendikep sa pochopiteľne v ringu prejavil a tak sa Szili musel uspokojiť s bronzovou medailou.

Medzi dievčatami ukončila Viktória Regecová (na fotke s trénermi) svoj finálový zápas už v 1.kole a získala svoj premiérový titul. Rovnako si počínala aj Kristína Hrušovská, ktorá svojej súperke taktiež nedovolila doboxovať ani jedno kolo a získala ďalšie zlato. Smolu mala Renáta Vajdová, ktorá v dobrom finálovom zápase prehrala 2:1 na body, pričom traja z piatich rozhodcov ju označili za víťazku, no podľa pravidiel sa do výsledku rátajú iba vylosovaní traja arbitri a medzi nimi boli dvaja, ktorí videli zápas opačne. Renáta tak vybojovala striebro.

V mladšom doraste suverénne obhájili titul z minulého roka Tomáš Hríbik a Tibor Pecek. Obaja zvíťazili presvedčivo v oboch svojich zápasoch. Ďalšie zlato pridal Tomáš Vago, ktorý prišiel na zraz ešte z barlami, no vďaka doktorovi Pavlovi Vargovi a dávke sebazaprenia nakoniec s vážnym zranením nohy do ringu nastúpil a i s týmto hendikepom dokázal vybojovať svoj prvý titul majstra SR. Striebro vybojoval Daniel Varga, ktorý v úvodnom zápase po výbornom výkone zdolal skúsenejšieho súpera, no vo vyrovnanom finálovom zápase napokon prehral na body.

 

Bohatú fotologalériu nájdete facebookových stránkach Slovenskej boxerskej federácie: Facebook Slovenská boxerská federácia

Prihlásenie
Partneri

 

 skalka

ARMY SHOP

 elefant

 

pizzalekarenstvorec logo nitradencetv logo

my