• víťazi I.Slovenskej ligy boxu 2017
  • Matúš Strnisko (vpravo)bronz M-EÚ, 5.miesto ME, Majster SR
  • tréneri s Michalom Takácsom5.miesto OH,MS,ME mládeže, Majster SR
  • úspešný tím žiakov na turnaji v Poľsku
  • Naši majstri SR mužov pre rok 2017M.Ballai, T.Zold, P.Kontár, M.Strnisko, M.Takács
  • majstrovský tím na MSR SD a seniorov
  • Michael BallaiMajster SR 2017
  • Mário MackaničMajster SR 2016
Predstavitelia Klubu
Prezident klubu:
Dušan Vaňo
Hlavný tréner BCS:
Ing. Tibor Hlavačka
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.
Tréner mládeže ŠG a reprezentácie SR:
Mgr. Pavol Hlavačka, PhD.
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.
Ďakujeme za podporu

MESTO NITRA

nitra orez

NITRIANSKY

SAMOSPRÁVNY KRAJ

43091

utorok, 29. október 2013, 11:43 Napísal: Admin Prečítané: 4588x
  • Vytlačiť
  • Odoslať e-mailom

Pod vedením trénera Tibora Hlavačka sa počas víkendu 26.-27. 10. 2013 zúčastnili v poľskom Rybniku medzinárodného turnaja o Pohár primátora mesta Rybnik boxeri z CTM Galanta (F.Meszároš, L.Matúš) a z CTM Nitra (Z.Lakatoš, T.Pecek, Z.Osaďan, M.Peller, R.Rácz, J.Cifra).

rybnik

V minulom roku naša silná skupina juniorov (Osaďan,Tanko, Formánek, Zátorský, T.Zold, M.Ferdinand, Sirotek, Urban, Strnisko) vybojovala 8 zlatých medailí a možno aj vďaka nej mali účastníci turnaja, ale hlavne organizátori z našej výpravy rešpekt. Nakoniec sa ukázal tento rešpekt ako oprávnený a aj keď to nebolo vôbec ľahké, slovenská výprava vybojovala šesť zlatých medailí, z toho 4 boxeri Nitry. Celkovo vybojovali  slovenskí boxeri 12 zápasov a z toho v 10-tich vyhrali. SBF bola najúspešnejšia zahraničná výprava.

Výsledky našich boxerov :

Kadeti:

Filip Meszáros (1.miesto) mal len finálový zápas s Poliakom L.Jagodom a vďaka razantnému spôsobu boja ho vyhral TKO v 2 kole.

Zoltán Lakatoš prehral prvý zápas na body s neskorším víťazom skupiny, ktorý bol aj vyhlásený za najlepšieho domáceho boxera.

Tibor Pecek (1.miesto) vyhral finálový zápas s Írom Bura Kacperom vďaka dobrému prvému kolu a výbornému tretiemu kolu.

Juniori :

Zsolt Osaďan (1.miesto) vyhral prvý zápas KO s Poliakom B.Masalskim v 1.kole a finále s M.Madziarom (Poľsko) vzd. v 1. kole , keď mu v obidvoch zápasoch vyšli v úvode zápasu tvrdé zadné protiúdery.

Ladislav Matúš (1. miesto) vyhral oba zápasy vďaka presvedčivému spôsobu boja s poľskými boxermi O.Materom a finále s R.Pladerom jasne na body.

Marek Peller (1. miesto) potvrdil svoju tvrdosť a oba zápasy s Poliakmi M.Duczekom a finále s A.Wroblewskim vyhral vysoko na body.

Róbert Rácz (1: miesto) v prvom veľmi zaujímavom zápase vyhral TKO v 2.kole s Poliakom P.Ostrawskim a vo finále jasne na body s poľským boxerom I.Porebskim. Rácz bol vyhlásený za najlepšieho zahraničného boxera.

Jakub Cifra (2: miesto) podľahol 2-1 na body vo finále s oveľa ťažším Poliakom S.Kantorowicz a vybojoval tak striebornú medailu.

Viaceré naše víťazné zápasy ešte po druhom kole boli nerozhodné, ale naši mladí boxeri boli lepšie pripravení a mali aj potrebnú dávku športového sebavedomia a určite aj šťastia. Naše účinkovanie v Rybniku bolo dobrou reklamou slovenského boxu a vhodnou prípravou pre náročnejšie medzinárodné akcie.

Prihlásenie
Partneri

 

 skalka

ARMY SHOP

 elefant

 

pizzalekarenstvorec logo nitradencetv logo

my