• víťazi I.Slovenskej ligy boxu 2017
  • Matúš Strnisko (vpravo)bronz M-EÚ, 5.miesto ME, Majster SR
  • tréneri s Michalom Takácsom5.miesto OH,MS,ME mládeže, Majster SR
  • úspešný tím žiakov na turnaji v Poľsku
  • Naši majstri SR mužov pre rok 2017M.Ballai, T.Zold, P.Kontár, M.Strnisko, M.Takács
  • majstrovský tím na MSR SD a seniorov
  • Michael BallaiMajster SR 2017
  • Mário MackaničMajster SR 2016
Predstavitelia Klubu
Prezident klubu:
Dušan Vaňo
Hlavný tréner BCS:
Ing. Tibor Hlavačka
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.
Tréner mládeže ŠG a reprezentácie SR:
Mgr. Pavol Hlavačka, PhD.
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.
Ďakujeme za podporu

MESTO NITRA

nitra orez

NITRIANSKY

SAMOSPRÁVNY KRAJ

43091

nedeľa, 12. máj 2013, 23:44 Napísal: Admin Prečítané: 4819x
  • Vytlačiť
  • Odoslať e-mailom

Počas víkendu 11.-12 5. bojovali boxeri BCS Nitra na dvoch podujatiach - v Bratislave na 2.kole I.Slovenskej ligy boxu a v Plzni na medzinárodnom turnaji klubov.

V Bratislave pod vedením trénera Tibora Hlavačku naši boxeri bodovali v doraste aj u mužov. Víťazstvá si na svoje konto pripísali : v ml.doraste Daniel Varga a Zoltán Lakatoš, v st.doraste triumfovali vo svojich váhach odchovanci BC Lučenec - Zsolt Osaďan, Marek Peller a Róbert Rácz, ďalej Michal Urban, striebro získal Viktor Myslivec, bronz vybojoval Kazimír Halama a Jakub Cifra. V kategórii mužov suverénne zvíťazil Dávid Zold, Michal Zátorský i Miroslav Čepko, striebro získal Rastislav Hruška.

Na fotke naša úspešná výprava v Plzni: zľava Sandro Dirnfeld, Matúš Strnisko, Tomáš Vaňo, Pavol Hlavačka, Jozef Sirotek, dole Tomáš Zold.

plzen web

V Plzni v konkurencii boxerov z klubov z Čiech, Litvy, Maďarska a Poľska reprezentovali náš klub pod vedením trénera Pavla Hlavačku 4 boxeri - Tomáš Zold (69kg), Jozef Sirotek (75kg), Matúš Strnisko (81kg) a Sandro Dirnfeld (91kg). Členom výpravy ako trénerský asistent bol aj náš skúsený reprezentant Tomáš Vaňo, ktorý sa po operácii ramena vracia do tréningového procesu. Všetci štyria naši pästiari zvíťazili v sobotnom semifinále i nedeľnom finále a tak si z Plzne odniesli zlaté medaile.

Tomáš Zold v semifinále zdolal Čecha Jiráčeka 16:8 na body a vo finále mu pre údajné zranenie nenastúpil ďalší Čech Jiří Štádler. "Tomáš mal vyrovnanú váhu, Jiráček je bývalý juniorský reprezentant rovnako ako náš boxer a Štádler je extraligový pästiar Plzne. Tomáš proti Jiráčekovi zaboxoval výborne a nedal mu žiadnu šancu. Finále mal bez boja pre údajné zranenia a tak môžem hodnotiť iba jeho jeden výkon, ktorý bol suverénny" zhodnotil jeho vystúpenie tréner Pavol Hlavačka.

Jozef Sirotek triumfoval vo váhe do 75kg, keď zdolal v semifinále Čecha Zeleného rsc v 1.kole a vo finále favorizovaného Vodáreka 14:11. "Dodo vybavil semifinále už v 1.kole, keď súpera zostrelil úderom na spodok. Vo finále ho ale čakal mimoriadne skúsený Michal Vodárek, niekoľkonásobný majster ČR, ktorý nášho boxera už raz zdolal. Dodo ale dokázal, že spravil veľký výkonnostný pokrok. Nedávno získal bronz na silnom medzinárodnom turnaji v Belehrade a aj teraz proti Vodárekovi ukázal, že je výkonnostne už inde, ako v čase, keď spolu boxovali prvý krát zhruba pred rokom a pol. Podal výborný výkon a napriek tomu, že bodovali výhradne českí rozhodcovia, tak zaslúžene zvíťazil" neskrýval spokojnosť Pavol Hlavačka.

Matúš Strnisko mal v ceste za zlatom dvoch súperov z Poľska. V semifinále to vybavil v 2.kole rsc a vo finále zvíťazil vysoko na body 21:6. "Matúš výkonnostne veľmi napreduje, patrí ešte medzi neskúsených boxerov, no v ringu proti Poliakom pôsobil ako dlhoročný reprezentant. V oboch zápasoch bol suverénny a rozdával tvrdé údery, dá sa povedať, že jeho súperi nemali vôbec šancu, bol o triedu lepší" opísal ďalšie zlato Pavol Hlavačka.

Sandro Dirnfeld v oboch zápasoch boxoval proti boxerom z ČR a oba ukončil v 2.kole rsc. "Pre Sandra to bolo prípravné podujatie pred ME. Prvého súpera zničil údermi na spodok, druhého na hlavu. Hlavne finálový zápas proti extraligovému boxerovi z Plzne - Wackerovi mal svoju kvalitu, súper bojoval, no jednoducho to už v 2.kole neustál, keď od nášho boxera inkasoval niekoľko tvrdých protiúderov. V oboch zápasoch bolo otázkou času, kedy to Sandro ukončí, lebo po všetkých stránkach jasne dominoval" priblížil suverénny zisk štvrtého zlata tréner Pavol Hlavačka.

Prihlásenie
Partneri

 

 skalka

ARMY SHOP

 elefant

 

pizzalekarenstvorec logo nitradencetv logo

my